Saznajte više o nama

O Hotelu

Hotel Lišanj raspolaže sa 160 dvokrevetnih soba. Sve sobe raspolažu vlastitim TWC, SAT TV, telefonom i većina ih je s balkonom na morskoj strani, te mogučnošću trečeg ležaja.

Pored hotela nalazi se i depandansa Horizont, koja raspolaže sa 50 dvokrevetnih soba. Sve sobe u depandansi raspolažu vlastitim TWC i balkonom na morskoj strani.

Hotel se nalazi na samoj plaži i šetnici uz more, u neposrednoj blizini autobusne stanice, benzinske pumpe i pošte, a udaljen je samo nekoliko minuta hoda od centra grada.

Sadržaji hotela su: restoran, aperitiv bar, mogućnost korištenja kongresne (multifunkcionalne) dvorane kapaciteta 250 mjesta, više manjih sala za sastanke, sauna, masaža, hidro masaža, frizerski salon, kozmetički salon, fitness, pristup internetu, trgovine.

Pored hotela su: 4 zemljana i 2 tvrda tenis terena, mini golf, stolni tenis, polivalentno igralište za male sportove.
Usluge polupansiona - doručak i večera - su buffet-integral.

Plaža je pješčana s kamenim platoima za sunčanje. Na plaži postoji mogučnost iznajmljivanja suncobrana, lezaljki i sportskih rekvizita, dječje igralište te ronilački centar. Plaži je dodijeljena Plava zastava.

Dragi gosti želim Vam dobrodošlicu u hotel Lišanj, naše kvalitetno osoblje i prihvatljive cijene dobitna su kombinacija za Vaš kvalitetan odmor.